Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Top 5 kreatív társasjáték gyermekeknek

toycity.hu
2021. 03. 10. 19:00:00
Top 5 kreatív társasjáték gyermekeknek
Kicsiktől egészen nagyokig mindenki megtalálja a kedvencét!

Ezekben a nehéz időkben különösen fontos, hogy figyeljünk egymásra és megtegyünk minden tőlünk telhetőt a környezetünk, valamint a saját egészségünk megóvásának érdekében. Épp ezért minden eddiginél többet töltünk otthon, ami természetesen gyermekeinkre is igaz.

Fontos, hogy az „önkéntes szobafogságot” is igyekezzünk minél tartalmasabbá és hasznosabbá tölteni. A társasjáték remek választás arra, hogy órákra lefoglaljuk a gyermekeinket izgalmas és hasznos szórakozással!

Összegyűjtöttünk 5 szuper társasjátékot, amely garantált sikert fog aratni!

 

 

1.    Monkey Rally - Fára mászó majmok versenye - Beleduc

Az a játékos nyer, akinek a majma először eléri a fa tetejét!


A játékosok beteszik a színes rudakat az alaptáblába úgy, hogy fekete rész legyen alul. Ezután minden rúdra két csipesz kerül (a fekete területre). A csipeszek fölé kell helyezni egy majmot, illetve a rúd tetejére a pálmaleveleket.

Lebilincselően kreatív társasjáték a Beleduc-tól. Számos területre van pozitív hatással a gyermeki fejlődés szempontjábóll.

 
A játék a kisiskolás korosztálynak ajánlott!

 

 

2.    Vidám csibék - Fat Brain Toys

Figyelj jól, hogy hol melyik tyúk alatt rejtőzik tojás, hiszen a kis csibék folyamatosan másik fészekre ülnek. Jegyezd meg jól, hogy melyik alatt van tojás, mert ha nem figyelsz könnyen eltörheted a kiválasztott színes tojásodat!

 

Ez a kreatív játék fejleszti a memóriát és a koncentrációs készségeket!

 

A játék a kisiskolás korosztálynak ajánlott!

 

3.    Goula Első társasjátékom - A három kismalac

Segíts hazajutni a három kismalacnak, mielőtt az ordas farkas odaér és bemászik a kéményen. Az igényesen kidolgozott játék sokáig leköti a kicsik figyelmét. A nagy, könnyen megfogható, fából készült figurák, a színdobókocka és az egyszerű szabályok lehetővé teszik, hogy ez legyen a gyermekek első kooperatív játéka.

A játék pozitív hatással van a szem-kéz koordinációra, a finommotorikai készségekre, valamint a forma- és színfelismerésre.

A játék az óvodás korosztálynak ajánlott!

 

 

4.    Brainbox - Quizz családi társasjáték

A BrainBox Quizz társasjáték szuper alkalom egy kis agytornára és kikapcsolódásra az egész családnak! Itt aztán minden területen meg lehet csillogtatni a tudást: történelem, természettudomány, gasztronómia, művészet és irodalom, sport és még sok egyéb izgalmas téma.

 

 A feladat egyszerű: minél több kérdést helyesen válaszolni és kártyákat gyűjteni. Vajon tudja a választ a legtöbb kérdésre?

Ajánlott iskolások és szüleik számára!

 

 

5.    Színpadra fel! társasjáték - University Games


A Színpadra Fel! pörgős és szórakoztató társasjáték találékonyságra és kreativitásra ösztönöz. A játék lényege, hogy a húzott kártyán szereplő cselekvést, állatot, vagy tárgyat mutogassák el a egymásnak a játékosok.

Fontos, hogy itt nem az egymással való versengésen van a hangsúly, sokkal inkább az önbizalom növelésére. Sok gyermek számára a szereplés komoly stresszel járhat, ennél a társasnál azonban játék között van lehetőség ezt a félelmet levetkőzni!

Már kiscsoportos kortól ajánlott!