Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.480 Ft
Menny.:db
Kép 1/4 - Sajtlopó egerek - Beleduc
Kép 2/4 - sajtlopo egerek
Kép 3/4 - sajtlopo egerek
Kép 4/4 - sajtlopo egerek
Sajtlopó egerek - Beleduc
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Sajtlopó egerek - Beleduc

8.480 Ft
Korosztály
Alsósoknak (5-10 év)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
agy a baj! Toni, a szakács kint hagyta a sajtot a konyhapulton, amire az éhes kisegérkék egyből rávetették magukat!
Cikkszám: BE 22790
Szállítási díj: 990 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. augusztus 09.
Szerezhető hűségpontok: 114

Leírás és Paraméterek

N Toni gyorsan visszarohan a konyhába, hogy a lyukas sajtok segítségével megtalálja, és elűzze őket. Gyerünk Toni! Segíts Toninak, és találd meg az egérkéket, akik megdézsmálták a sajtot. Siess, mielőtt még többet ennének! Tologasd a sajtot a játéktáblán, hogy elkapd a kis torkosokat.

A játék előkészítése:
Minden játékos kap egy játéktáblát, és egy fa sajtot. Döntsük el, a játéktábla melyik oldalát fogjuk használni. A zöld szélű tábla a kezdőknek, míg a piros szélű a haladó játékosoknak való. Mindenkinek a tábla ugyanazon oldalát kell használni. A feladatkártyákat pakliba rendezve, lefordítva helyezzük az asztal közepére, elérhető távolságba.

A játék menete:
Az első játékos húz egy feladatkártyát, és az asztal közepére helyezi, hogy mindenki jól lássa. A játékosok egyszerre azt kiabálják: ’Tempo Toni!’, majd fa sajtjukat mindannyian a játéktáblájukra helyezik, és addig tologatják, míg a lyukakon keresztül felbukkan a három keresett egérke.

Az a játékos, aki elsőként megtalálja játéktábláján a keresett egereket, rácsap a kezével a feladatkártyára.
1. Mutasd meg a feladatkártyát a többieknek
2. Keresd az egérkéket
3. Vedd el a kártyát

De figyelem! A körnek még nincs vége a többi játékos számára – még ők is nyerhetnek feladatkártyát. Ha ők is megtalálták a keresett egérkéket, dobjanak kétszer a kockával. A három keresett egér közül az egyiket mindig szív, csillag vagy pötty jelöli. Ha a két dobás valamelyike az egérével azonos szimbólumot mutat, ők is elvehetnek a pakliból egy feladatkártyát.

Ha nem sikerül megtalálnod az egérkéket, a többiek biztos örömmel segítenek. A körnek akkor van vége, ha az összes játékos (a nyertes kivételével) kétszer dobott a kockával. Ezt követően minden kör ugyanúgy zajlik: felfordítunk egy kártyát, és a sajtok segítségével mindenki keresi az egereket, majd a feladatkártya nyertesét kivéve, mindenki kétszer dob a kockával.

Pl.:
1, Az egéren szív-szimbólum található
2, Dobjunk 2-szer a kockával
3, Ha szívet dobtunk, vegyünk el egy kártyát, ha pöttyöt, akkor ne.

A játék vége:
A játék akkor ér véget, ha legalább az egyik játékos összegyűjtötte mind a négy feladatkártyát. Ő lesz a játék nyertese, de előfordulhat, hogy egyszerre több nyertes is lesz.

1.variáció fiatalabb játékosoknak:
A játékosok csendben keresik a feladatkártyán lévő egereket. Ha már mindenki megtalálta őket, csak azután dobnak kétszer a kockával. Bárki is legyen a szerencsés, és bárki is dobja a megfelelő motívumot, az nyer egy feladatkártyát. Az a játékos nyer, aki elsőként gyűjt össze négy feladatkártyát.

2.variáció idősebb játékosoknak vagy haladóknak
Ebben a verzióban nem használjuk a dobókockát. Itt is meg kell keresni az egérkéket, annyi a különbség, hogy itt csak a leggyorsabb játékos szerez feladatkártyát. Az nyer, akinek elsőként sikerül négyet összegyűjtenie.

A doboz mérete 24x24x6,5 cm
A doboz tartalma 4 db 21x21 cm-es karton játéktábla, 4 db fa sajt, 16 db feladatkártya, 1 db szimbólum dobókocka
Játékidő 25 perc
Anyaga fa és karton
Ajánlott korosztály 4 +
Játékosok száma 2 - 4

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Facebook kommentek

Neked ajánljuk