Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Toy(city) Story

Sokat gondolkodtam azon, miként írhatnám le, hogyan mutathatnám be a vállalkozást, a webshopot, az ügyet, vagyis magát a toycity.hu webáruházat. Felhozhatnék a kereskedelemben jól ismert szövegeket, szófordulatokat. Azonban úgy döntöttem a legjobb és egyben a legegyszerűbb, ha az elején kezdem hogyan és miként fogant meg az ötlet, hogy játék kereskedelemmel foglalkozó webáruházat hozzak létre.

A kezdetek

A történet ott indul, hogy egy álmos hétvégén ráakadtam egy dobozra, benne a saját gyermekjáték gyűjteményemből megmaradt darabokkal, amik anno annyi csodás élményt szereztek a számomra. A szép emlékek és élmények felidézése mellett elgondolkodtam, hogy vajon milyen irányba fejlődött a játékipar, milyen szórakoztató és fejlesztő termékek vannak a kicsik számára manapság a piacon. Nos, elkezdtem utánanézni a játék webáruházaknak. Amit találtam, az lenyűgözött. Határtalan ötletességgel, kreativitással, és szenvedéllyel megálmodott termékeket találtam.
 

Az érzésből ötlet lett, az ötletből projekt, a projektből pedig az az oldal, ahol éppen ezt a szöveget olvasod, a toycity.hu játék webáruház. 2020-ban kora tavasszal kezdődtek a munkálatok és júliusban élesítettük a weboldalt, várva a minőségi fejlesztő játékok szerelmeseit. 

A kevesebb néha több!

Az alapkoncepció az volt, hogy a webshop ténylegesen arról szóljon, amiért a vásárló idelátogat. A játékokról. Egy letisztult, modern honlap tervet álmodtam meg, amit végtelenül egyszerű kezelni. Minden legyen egyértelmű, már az első látogatás alkalmával. A menüpontokat ne kelljen hosszasan keresni. Ne kelljen alkategóriák tengerén keresztülverekednünk magunkat, hogy eljussunk a termékekhez. A termékeket pedig a valósághűen, nagy képekkel, videókkal szeretjük prezentálni. A cél: mindenki azt kapja, amire számít. 
 

Tanítunk is!

Fontos számunkra, hogy tartalmas legyen a webshopunkban töltött idő. Igaz, a fókuszban maguk a játékok vannak, de időről időre töltünk fel edukációs tartalmakat a blogunkba, hogy tovább növelhessük a hozzáadott értéket, amit a látogató nálunk kap. 
 

A termékek

Mitől jó egy játék? Fejleszti a gyermek készségeit, leköti a figyelmét, szórakoztatja, emellett tartós és megbízható. Szortimentünkbe olyan társasjátékokat, szerepjátékokat, játékautókat, kreatív játékokat, építőjátékokat, kirakós játékokat, sportszereket, baba-mama kellékeket válogattunk be és válogatunk be folyamatosan, amelyek megfelelnek ezeknek a kritériumoknak. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a játékokat elismert gyártóktól, a lehető legjobb minőségben szerezzük be, és kiemelkedően jó ár/érték arányban értékesítsük. Célunk, hogy a mai technológiai vívmányokkal dacolva motiváljuk a szülőket a megfelelő tanulási és fejlesztési eszközök beszerzésére. De ennél is fontosabb, hogy minél több gyermeknek okozzunk örömet, vigyünk színt a mindennapjaiba és játszva tanulhasson.
 

Miért is jó nálunk vásárolni?

Lehet, hogy nem mi vagyunk a legolcsóbbak a piacon. Viszont a folyamatosan bővülő termékpalettánkban, a szolgáltatás minőségében és a vevőkezelésben garantáltan senki sem csalódik. A rendelési folyamat az oldalunkon pofonegyszerű, olyan még nem történt, hogy valakinek nem sikerült volna technikai akadály miatt leadnia a rendelését. Nálunk több fizetési és szállítási mód közül lehet választani, de nem bonyolítja a döntést temérdek lehetőség, egyenként más és más feltételekkel, folyamatokkal. Fontos számunkra, hogy a termékek a lehető leggyorsabban érkezzenek meg leendő gazdájukhoz. Minden lépésről értesítjük a vásárlónkat a kézbesítési folyamat alatt, pontosan tudja, hol jár éppen a rendelt áru. 
 

Amennyiben szeretnél elállni a vásárlástól, minden további nélkül megteheted 30 napon belül, erről részletesen a 30 napos termék visszaküldés menüpont alatt olvashatsz.
 

Bármilyen egyéb kérdés esetén "ajtónk" 0-24-ben nyitva áll. Ügyfélszolgálatunkat bármikor, akár hétvégén is hívhatod, ha éppen nem is vagyunk gép előtt, amiről tudunk, egyből tájékoztatunk, a fennmaradó kérdéseket pedig amilyen gyorsan csak lehet, megválaszoljuk.
Nálunk a vásárló az első!

Szeretünk szezonális, évszakhoz vagy ünnepekhez kapcsolódó akciókkal, kedvezményekkel, nyereményjátékokkal kedveskedni vevőinknek. Visszatérő, regisztrált vásárlóink részt vesznek a hűségpont rendszerünkben. A vásárlásaik alkalmával gyűjtött hűségpontokat később van lehetőségük levásárolni.
 

Fejlődés

Ez a kulcsszavunk. Amilyen fontosnak tartjuk, hogy a gyermekek a termékeink által pozitív irányban fejlődjenek, legalább annyira fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan meg tudjunk újulni, mi is tanuljunk, igyekezzünk a legtöbbet kihozni magunkból és ezzel együtt a lehető legjobb vásárlói élményt nyújtani.
 

Fenntartható fejlődés

És ha már fejlődés. Felelősnek érezzük magunkat a fenntartható fejlődés biztosításáért, hogy a következő generációknak is legalább annyi szép emléket okozzanak a játékok, mint amennyi nekünk megadatott. Így kiemelten kezeljük a környezettudatosságot, melynek eredményeként a biológiailag lebomló anyagokból készült termékek kiemelt helyet kaptak a választékunkban. Zöld BIO matrica jelzi ezeket a termékeket a webshopunkban.
 

Köszönöm, hogy ellátogattál hozzánk, bízom benne, hogy kizárólag jó élményekkel távozol tőlünk, és mihamarabb viszontlátunk!
 

Szabó Balázs
Alapító-Tulajdonos
toycity.hu - Játék webáruház