Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
29.650 Ft
Menny.:db
Kép 1/2 - Minimat szortírozó készlet - Learning Resources
Kép 2/2 - Minimat szortírozó készlet - Learning Resources
Minimat szortírozó készlet - Learning Resources
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Minimat szortírozó készlet - Learning Resources

29.650 Ft
Korosztály
Alsósoknak (5-10 év)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Készüljünk az iskolára a Learning Resources szortírozó játékával! A minőségi anyagból készült figurák lekötik a gyermek figyelmét és fejlesztik a logikus gondolkodást, a memóriát és még számos kognitív területet.
Cikkszám: LER 0217
Szállítási díj: Ingyenes
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Leírás és Paraméterek

Ez a matematikai fejlesztő játékcsalád az iskolára történő felkészüléshez nyújt segítséget. Az élénk színű, kellemes tapintású, tartós műanyagból készült figurák a gyermekek érdeklődési köréhez közel állnak. A szortírozó készlettel való játék során az óvodások megtapasztalják a halmazképzés alapjait (szín, forma, méret, azonosság-különbözőség). Alkalmas sorozatalkotás, a sorrendiség és a számfogalom kialakítására, továbbá a feladattudat, a logikus gondolkodás, és az emlékezet fejlesztésére.

A szortírozó készlet segít megismertetni a gyerekekkel a matematika alapjait (számolást, szortírozást, párosítást). A játékok előtt hagyjunk időt a gyerekeknek, hogy megismerjék a készletben található tárgyakat, összehasonlítsák azokat színük és méretük alapján.

Játéklehetőségek:
1. Cél: számok felismerése és számolás Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, gyümölcsök Tegyük az összes gyümölcsöt egy kupacba. A gyerekek sorban pörgetnek a pörgetőkártyával és felvesznek a pörgetésnek megfelelő számú gyümölcsöt. Amikor az összes gyümölcs elfogyott vége van a játéknak. Aki a legtöbbet gyűjtötte össze az lesz a győztes.
2. Cél: páros és páratlan számok megismerése Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, figurák Az első játékos pörget a pörgetőkártyával és a pörgetésnek megfelelő számú figurát elhelyez az asztalon két sorban (megpróbálja egyenlően elosztani a figurákat). Ha a két sor egyenlő hosszúságú, akkor a szám páros. Ha az egyik sor eggyel hosszabb, akkor a szám páratlan. A gyerekek feladata, hogy eldöntsék a számról, hogy az páros vagy páratlan.
3. Cél: a több és kevesebb fogalmának megismerése Szükséges hozzá: számos pörgetőkártya, dinoszauruszok A játékot két gyerek játszhatja. Az első gyerek pörget a pörgetőkártyával és felvesz annyi dinoszauruszt amilyen számot pörgetett. A második gyerek ugyanezt teszi. Majd megnézik, hogy kinek van több dinoszaurusza. Akinek több van, az megkapja a másik játékos dinóit is. Aki a játék végére több dinót gyűjtött össze az lesz a győztes.
4. Cél: 1-10-i számolás, oda és vissza Szükséges hozzá: egy számos dobókocka, járművek Rakjuk az összes járművet egy kupacba. A gyerekek sorban dobnak a dobókockával és felvesznek a dobásnak megfelelő számú járművet. Amikor egy játékos összegyűjtött 10 járművet akkor a következő körtől a dobásnak megfelelő számú járművet kell visszaraknia a kupacba.
5. Cél: színek megismerése, problémamegoldó-képesség fejlesztése Szükséges hozzá: színes pörgetőkártya, dinoszauruszok Minden játékos választ egy dinó fajtát. A játék célja, hogy a pörgetések által a játékosok összeállítsanak egy dinó családot különböző színű dinókból (az általuk kiválasztott fajtából, minden színből egy ).Ha valaki pl. pirosat forgat, de már van piros dinója, akkor kimarad a körből. A játék akkor ér véget, amikor minden játékos összegyűjtötte a dinóit.
6. Cél: számok és formák felismerése, összeadás Szükséges hozzá: formás és számos pörgetőkártya, geometriai formák A gyerekek pörgetnek mindkét pörgetőkártyával .Ha pl. valaki ötöst és háromszöget forgat, akkor fel kell vennie 5 háromszöget az asztalról. Ez után ismét forgat mindkét kártyával. Ha pl. valaki kettest és hatszöget forgat, akkor 2 hatszöget kell felvennie. Ez után a játékosnak össze kell adnia a kipörgetett két számot, illetve meg kell számolnia a nála lévő formákat.
7. Cél: számolás gyakorlása Szükséges hozzá: szortírozó tál, kis műanyag korongok Tegyük a szortírozó tálakat az asztal közepére. Mondjunk egy számot, pl.5, és kérjük meg a játékost, hogy tegyen 5 korongot mindegyik tálba.

A termék mérete 40x11x29 cm
A doboz tartalma 620 db-os készlet, 36 db gyümölcs, 36 db háziállat, 36 db jármű, 36 db dinoszaurusz, 101 db síkidom, 102 db láncszem, 256 db színes korong a számfogalom megerősítéséhez, 6 db tányér színválogatáshoz, 3 db pörgetőkártya, 1 db számos dobókocka
1 db tálca szortírozáshoz, 6 db szortírozó zacskó
Anyaga műanyag
Ajánlott korosztály 6 - 15 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ez érdekelhet!

Macicsalád:Szortírozó készlet - Learning Resources

29.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Szortírozó mérleg - Learning Resources

7.330 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Mini Muffin: Szortírozó készlet - Learning Resources

10.990 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Évszakok szortírozó puzzle - Beleduc

5.390 Ft 4.590 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Facebook kommentek