Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
11.990 Ft
Menny.:db

Youtube videók

Termék címkék:
szortírozó

Learning Resources: Szuper Szortírozó Pite

11.990 Ft
Korosztály
Ovisoknak (2-6 év)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
A Szuper Szortírozó Pite segítségével a gyermekek megtanulhatják az alap számolási készségeket, valamint fejleszthetik a szín-és formafelismerésüket. A kivehető pite alap megtöltésével, a gyerekek számos játékon keresztül gyakorolhatják a szortírozást-és a számolást.
Cikkszám: LER 6216
Szállítási díj: 890 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető - 2-6 hét
Várható szállítás: 2021. május 04.
Szerezhető hűségpontok: 160
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

A csipeszek használata a finommotoros készségüket fejleszti, a pite közepére helyezett játékkártyák pedig különböző kihívások elé állítják a gyerekeket.

Megjegyzés: A játék megkezdése előtt, hagyjunk időt arra, hogy a gyerekek megismerkedjenek a játék összetevőivel: a szortírozó pite alappal, a színes gyümölcsökkel és a csipeszekkel.

Szortírozás a játékkártyákkal
Helyezzünk egy tetszőlegesen kiválasztott játékkártyát a kék színű pite alap közepére, és illesszük rá a pite barna színű, szortírozó részét. Győződjünk meg arról, hogy a kártya felosztása illeszkedjen a szortírozó tálca felosztásához. A gyerekek feladata, hogy a kártyán lévő módon megtöltsék a pitét, csoportosítva a színes gyümölcsöket.

Keresd a párját!
Tegyük a színes gyümölcsöket tetszőleges módon a pitébe, majd vegyünk ki közülük egyet. A gyerekeknek az lesz a feladata, hogy a kiválasztott gyümölcshöz illő párt találjanak, amit vagy kézzel, vagy a csipesszel kell kivenniük a tálcáról. Tegyék egymás mellé a párban lévő gyümölcsöket. Ismételjük meg a műveletet egyé gyümölcsökkel.

Gyümölcsszedő móka
Nevezzük meg valamelyik gyümölcsöt (a nagyobb kihívás kedvéért akár színnel együtt), és kérjük meg a gyerekeket, hogy találják meg a megfelelő gyümölcsöt a pitében, és vegyék ki onnan a csipesz segítségével. Ez a játék a finommotoros készségek fejlesztése mellett, a színfelismerést is gyakoroltatja.

Gyümölcs-sorminta
Tegyünk ki a színes gyümölcsökből sormintát, és kérjük meg a gyerekeket, hogy reprodukálják őket, majd hasonlítsuk össze az eredeti, és a kapott mintát. A gyerekek ezt követően, egymás számára is kitalálhatnak feladványokat.

Mi lehet a következő?
Tegyünk ki a színes gyümölcsökből sormintát, és hangosan ismertessük azt a gyerekekkel. Az lesz a feladat, hogy az adott sorozat alapján kitalálják, melyik gyümölcs lehet a következő. A megfelelő elem megnevezése és elhelyezése után, tegyük fel ismét a kérdést: „Mi lehet a következő?”

Keresd a kakukktojást!
Helyezzük el tetszőlegesen az összes gyümölcsöt a pitében, majd vegyünk ki közülük három olyan darabot, melynek vagy a színe, vagy a fajtája, esetleg a formája megegyezik. Válasszunk egy olyan gyümölcsöt is, amelyik valamely említett szempontból különböző. Rendezzük sorba a 4 db kiválasztott gyümölcsöt, és kérdezzük meg a gyerekektől, melyik közülük a kakukktojás, és miért.

Színek és számok
Helyezzük el tetszőlegesen az összes gyümölcsöt a pitében. Mondjunk egy tetszőleges színt és számot (pl.: piros; 5). Kérjük meg a gyerekeket, hogy ennek megfelelő színben és mennyiségben (5 db piros muffin) találjanak muffinokat, majd vegyék ki őket a pitéből, egyesével megszámolva őket. Ismételjük meg a játékot különböző színekkel és számokkal.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Doboz mérete 24 x 23 x 9 cm
Tartalma 60 db szortírozható gyümölcs, 1 db pite alap, 3 db kétoldalas játék kártya, 2 db csipesz
Anyaga Műanyag

Hasonló termékek

Minimat szortírozó készlet - Learning Resources

26.710 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2021. március 05.

Mérleg Macicsaládhoz - Learnig Resources

6.320 Ft
Utolsó 2 db raktáron
Várható szállítás: 2021. március 05.

Macicsalád:Szortírozó készlet - Learning Resources

28.160 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2021. március 05.

Szortírozó mérleg - Learning Resources

6.800 Ft
Előrendelhető - 2-6 hét
Várható szállítás: 2021. május 04.

Learning Resources: Ügyes nyuszi - Finomotorikai fejlesztő társasjáték

7.390 Ft
Raktáron - 1-3 munkanap
Várható szállítás: 2021. március 05.

Gyümölcslavina finommotorikai fejlesztőjáték - Learning Resources

8.620 Ft
Utolsó 4 db raktáron
Várható szállítás: 2021. március 05.

Mini Muffin: Szortírozó készlet - Learning Resources

8.990 Ft
Utolsó 1 db raktáron
Várható szállítás: 2021. március 05.

Facebook kommentek