Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
8.390 Ft
Menny.:db
Kép 1/3 - Képkereső Lottójáték - Goki
Kép 2/3 - Képkereső Lottójáték - Goki
Kép 3/3 - Képkereső Lottójáték - Goki
Képkereső Lottójáték - Goki
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Képkereső Lottójáték - Goki

8.390 Ft
Korosztály
Ovisoknak (2-6 év)
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Fejlesztő játék a gokitól.
Cikkszám: GK 56740
Szállítási díj: 790 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető - 2-6 hét
Várható szállítás: 2021. december 24.

Leírás és Paraméterek

A játék serkenti az események gyors asszociációját, a kapcsolatok felismerését és az emlékezetet. A játék célja, hogy a játékosok közül elsőként rakja le az összes lottókártyát a játéktáblára.

A játék 3 év feletti gyermekeknek alkalmas: előmozdítja az események gyors összekapcsolásának, és a kapcsolatok felismerésének képességét, a vizuális memória fejlesztését.

Játékszabály:
A játék 4 játéktáblából áll, mindegyikhez 8 db lottószelvény (fa képkártyák) tartozik.

A játék célja:
Légy te az első játékos, aki mind a 8 lottószelvényt a játéktáblára helyezi.

A játék előkészítése:
Minden játékos választ egy fantáziavilágot (cirkusz, farm, piac, tóparti séta), és maga elé helyezi a játéktáblát úgy, hogy jól lássa a nagy képet. Az összes lottószelvényt levesszük a játéktáblákról, és szétterítjük az asztalon, képes felükkel lefelé fordítva, és jól megkeverve. Ezután, mindenki nézze meg jól a nagy képét, figyelve a részletekre, és próbálja memorizálni, amennyire csak tudja.

Szabályok:
A játékosok egymás után húznak a lottószelvényekből, és összehasonlítják azt a játéktáblájukkal. Ha a lottószelvényen lévő illusztráció egyezik a nagy képük valamelyik részletével, a kártyát képes felével felfelé a játéktáblára helyezhetik. De erre nincs sok idejük! Előre eldönthetitek, hogy 5, 10, vagy 15 másodpercet akartok adni magatoknak. Ha a szelvény illusztrációja nem passzol a játéktáblán lévő képhez, nem kell megmutatnod a többieknek, hogy mi van rajta. A legfiatalabb játékos kezd. Óramutató járásával megegyező irányba halad a játék. Ha a felfordított szelvény illusztrációja nem illik a játéktábládon lévő képhez, de te meg akartad tartani, át kell adnod annak a játékosnak, akinek a képéhez tartozik. Akkor is ezt kell tenned, ha tévedésből helyeztél fel egy szelvényt a játéktábládra. ha nem jelzed a megadott időn belül, hogy te meg szeretnéd tartani a felfordított kártyát, vissza kell tenned az asztalra, képes felével lefelé. Az a játékos nyer, aki mind a nyolc lottószelvényt elsőként helyezi fel a játéktáblájára. A többi játékos ezt követően a második és a harmadik helyért küzd.

Játékvariáció:
Ha csak ketten vagy hárman vagytok játékosok, akkor természetesen csak két-vagy három játéktáblára, és a hozzájuk tartozó lottószelvényekre lesz szükségetek.

Játékvariáció 2:
Ha csak ketten vagytok játékosok, akár fejenként két játéktáblával is játszhattok. Természetesen ez jóval nehezebb, mintha egy képpel játszanátok, hiszen így több részletre kell figyelnetek. Mielőtt a játéknak ezt a nehéz változatát kezditek el játszani, előbb próbáljátok ki az egy játéktáblás verziót.

Tábla mérete 20,5 x 24,5 cm
Tartalma 4 db színes fatábla, 32 db színes fa képkártya
Anyaga Fa

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ez érdekelhet!

Színes Barkácspad (Fából) - Goki

9.940 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Árnyképek - Párosító játék - Frank

1.990 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Képhorgász - Frank

4.800 Ft
Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Vezesd a helyére: Erdei anyukák - Goki

3.590 Ft
Utolsó 3 db raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.

Facebook kommentek