Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Játékok Óvodáknak

Webáruházunk kínálata nagyvonalakban lefedi egy óvoda szükségletét játékok tekintetében. 

Az életkornak megfelelő óvodai játékok elősegítik a gyermekek fejlődését.

 

A kifejezetten óvodák számára ajánlott játékok gyakran többfunkciósak. Amellett, hogy szórakoztatóak és lekötik a gyermek figyelmét, természetesen oktató, fejlesztő, tanító funkcióval is bírnak. A színek és formák megértése különösen fontos az óvodás korú gyermekek számára.

 

Építőjátékok, konstrukciós játékok használata és később a geometriai alakzatok megismerése nagyon hasznos lesz az iskolában, így ebben a termékkategóriában számos játékot kínálunk. Termékkínálatunk kialakításakor figyelembe vettük, hogy mennyire kiemelten fontos a finommotorikus készségek fejlesztésére, a szem - kéz koordináció fejlesztésére irányuló játékok biztosítása, így több száz ilyen célzatú játék található meg webáruházunkban.

A golyópályák és ügyességi játékok szintén nagy kedvenceink, hiszünk abban, hogy ezek a játékok serkentik a gyermek problémamegoldó készségét, kreativitását, türelmét és koncentrációs készségét.

Mozgásfejlesztés tekintetében széles kínálattal rendelkezünk, egyensúlyfejlesztő játékok széles tárháza várja vásárlóinkat.

 

Az óvodai játék másik szempontja a társadalmi szabályok és konvenciók megismerése.

Ezt szem előtt tartva alkottuk meg társasjáték és szerepjáték szortimentünket. Olyan játékokat vettük be a kínálatba, amelyek megtanítják például a szabályok betartásának fontosságát, vagy éppen a környezet védelmét.

Társasjátékok és szerepjátékok óriási választékát kínáljuk, amelyek a társadalmi élet megismertetését is szolgálják, a személyiségfejlesztés és önbizalom növelés mellett. A gyerekek igyekeznek megismerni a mindennapi helyzeteket, például bevásárolni egy szupermarketben vagy főzni a családdal. Egy boltos játék, vagy egy gyermekkonyha ideális erre a célra, és lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy betekintsenek a felnőttek világába. Használhatjuk továbbá ezeket a szerepjátékokat arra, hogy kommunikációs hidat képezzen más témákhoz, például a növény- és állatvilághoz vagy az ételek megbecsüléséhez. Fontosnak tartjuk a csapatjátékos szellemiség már fiatalkorban való hangsúlyozását!

A mozgás és a sport nagyon fontos számunkra és nem győzzük hangsúlyozni a sportos életmódra való nevelést, már egészen kis kortól. Az óvodai élet nem lehet teljes a szabadban való játék nélkül. Épp ezért kínálatunkban megtalálhatóak nagy számban kültéri játékok is!