Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az online vásárlás előnyei

A XXI. század technológiai vívmányainak köszönhetően a kereskedelem teljesen átalakulóban van. Mind az eladói mind a vásárlói oldalról egyre többen kihasználják az online értékesítés nyújtotta lehetőségeket. A lehetőségek száma márpedig egyre csak növekszik. Manapság nagyon kevés termék van, amit ne lehetne az interneten keresztül beszerezni. Nincs ez más a játék kereskedelemnél sem rengeteg márka számos termékét lehet beszerezni könnyedén játék webáruházakon keresztül, mint ahogy mi is törekszünk a vásárlási folyamat lehető legegyszerűbbé tételére, a vásárlói élmény folyamatos növelésén és a vásárlás kényelmessé tételén, és törekszünk arra, hogy minél gyorsabban hozzá jusson mindenki a kiválasztott játékokhoz.

 

Milyen konkrét előnyei vannak, ha online vásárolunk?

 

Időt spórolunk!

 

Nem kell adott esetben még a lakás sem elhagynunk, a laptopot felnyitva, sőt napjainkban akár okostelefonokról is gyakorlatilag percek alatt kiválaszthatjuk és megrendelhetjük a termékeket. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy mobiltelefonról is könnyen kezelhető felület segítse a böngészést, hiszen a trendek azt mutatják, hogy egyre növekszik a mobil eszközökről történő online vásárlás, ez alól nem képzelnek kivételt a játék webáruházak sem. Ha visszatérő vásárlói vagyunk egy online boltnak érdemes regisztrálni, hiszen ilyenkor csak egyszer kell megadnunk az adatainkat, nálunk utána ténylegesen csak néhány kattintás választ el a vásárlás véglegesítésétől.

 

Kényelmes és gyors!

 

Az előző ponthoz szorosan kapcsolódik. Nincs hosszas keresgélés a termékek után a végeláthatatlan sorok tengerében, nincs sorban állás a pénztárnál. Sok esetben akár 1-2 nap elteltével már kézhez is kaphatjuk a megrendelt csomagot anélkül, hogy autóba kellett volna ülnünk, vagy buszra kellett volna szállnunk. A távolság, mint olyan nem létezik. Mi is, az ország bármely pontjára el tudjuk juttatni a megrendeléseket néhány nap alatt.

 

Biztonságos!

 

Napjainkban nagyon könnyen el lehet kerülni a visszaéléseket. Mindig érdemes elolvasni egy webshop bemutatkozó aloldalát, vásárlási feltételeit, és korábbá vásárlói véleményeket független ár-összehasonlító oldalakon (pl. Árukereső). Az online fizetési rendszerek teljes mértékben biztonságosak, nálunk a Barion rendszerén keresztül folynak a bankkártyás tranzakciók, de természetesen utánvétre, vagy személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre is van lehetőség. Képeknek, videóknak, részletes termékleírásoknak köszönhetően adott esetben még konkrétabb képet tudunk kapni egy-egy termékről, mintha leemelnénk a polcról.

 

A nagy választék!

 

Jellemzően egy adott termékcsoportra vannak specializálódva a webáruház, ezen belül pedig nagy választékkal találkozhatunk, több árkategóriában, sok-sok gyártótól. Nálunk is könnyen rá lehet szűrni a keresett játékokra akár név szerint, be lehet állítani az árkategóriát, de azt is be tudjuk állítani, hogy melyik gyártótól szeretnénk kilistázni a termékeket.

 

A lehetőségek tárháza!

 

Nem csak termékeknél nagy a választék, addig egy webáruháznál eldönthetjük, hogy házhozszállítást kérünk, esetleg csomagponton, vagy csomagautomatán keresztül vennénk át rendelésünket, esetleg személyesen vennénk át, ami legutóbbi ahogy nálunk is, legtöbbször díjmentes! A fizetési megoldásoknál is több lehetőség van: utánvételes fizetés, bankkártya, előre utalás, PayPal és ahhoz hasonló pénzügyi internetes szolgáltatások, ahol egy előre feltöltött egyenlegből lehet biztonságosan vásárolni online. Szemben egy fizikai áruházzal, ahol minden esetben személyesen kell elmenni a boltba, legfeljebb abban dönthetünk, hogy készpénzben fizethetünk vagy kártyával, sajnos utóbbi hazánkban nem elérhető mindenhol.

 

 

Mindezt összevetve nincs mit csodálni azon, hogy a világkereskedelem az online értékesítés felé tolódik évek óta és ez az ütem nem fog egyhamar lassulni. Gyorsaság, kényelem, rengeteg lehetőség is biztonságosság jellemző a webáruházakra, és mivel folyamatosan több nyílik a verseny is egyre nagyobb, ami folyamatos fejlődést generál. Mi is ennek a fejlődésnek vagyunk az elkötelezett hívei, és igyekszünk a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtani!

 

Kellemes böngészést kívánunk az oldalunkon!

 

A toycity.hu csapata