Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

A játékfigurák állatian élethűek

A játékfigurák attól egyediek, megismételhetetlenek, hogy a valódi élőlények kicsinyített másai. Az aprólékos kidolgozás mindezt kézzel foghatóvá, szemmel láthatóvá varázsolja. Ami pedig a képzelet szülötteit illeti, például a sárkányokat, nos az élethű kivitel az esetükben borítékolható.

Egyes dinoszaurusz figurák még hangokat is képesek produkálni, a tökéletes összhatás érdekében. Naná, hogy így a játszás egy téren-időn túli barangolás!

A játékfigurák bírják a strapát?

Abszolút. Különösen a fából készülő variációk, amik azon túl, hogy kísértetiesen hasonlítanak az eredeti állatokra, a masszív kialakításuknak hála kellő mértékben ellenállnak a játék közben óhatatlanul felbukkanó hatásoknak. Ráadásul nemcsak az élőlények népesíthetik be a gyerekszobát, hanem a körítés is könnyedén tető alá hozható. Mire gondolunk? Mondjuk arra, hogy a fa lovacskák bár önmagukban is nagyszerű játékszerek, de mennyivel kerekebb az egész, ha egy összecsukható istálló is tartozik hozzájuk. Vagy elég csak Noé bárkájára gondolni: mit érne a játék pont a bárka nélkül? Szóval a körülmények sem mellékesek, és bizony sokat adhatnak hozzá az élmény teljességéhez.

A plüss alternatívák jelenleg is a legnépszerűbbek. A pihe-puha, ölelhető állatkák akár alvótársaknak is kitűnőek, ám pusztán kézbe fogni is jó érzés őket, az átölelésükről nem is beszélve. Számtalan történet szőhető a segítségükkel.

játékfigurák kicsiknek és nagyoknak egyformán tökéletes ajándékok?

Igen. Ezek azok a játékszerek, amik kortól függetlenül óriási rajongottsággal büszkélkednek. Talán nem is árulunk el nagy titkot azzal, ha megsúgjuk: nemcsak a gyerekek körében…

Tartalomhoz tartozó címkék: játékfigurák kreatív játékfigurák