Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

30 napos termék-visszaküldés

Meggondoltad magad és visszaküldeni a csomagot? Nem probléma!

 

Véleményünk szerint az online kereskedelem a kölcsönös bizalmon alapul, segíteni szeretnénk, hogy teljes mértékben meg legyél elégedve a vásárolt terméke(i)ddel ezért lehetőséget biztosítunk arra, hogy a vásárlást követően 30 napig elállj a vásárlástól.
Bármilyen kérdés esetén keresd meg
Ügyfélszolgálatunkat!

Email: info@toycity.hu

Tel.: +36 30 960 2877

 

Részletes tudnivalók és feltételek:

 

Kérünk téged, hogy bizonyosodj meg arról, hogy a visszaküldeni kívánt termék megfelel az alábbi visszaküldési feltételeknek:
- ezzel lehetőséggel legkésőbb az termék átvételétől számított 30. naptári nap éjfélig élhetsz, az átvétel napját követő nap az első nap.
- e visszaküldeni kívánt terméket csak abban az esetben vesszük vissza, ha rendeltetésszerűen használtad és ez nem okozott a termékben kárt, nem rongálódott.
 Fenntartjuk a jogot, hogy a nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek visszavételét elutasítsuk.
– azokat amelyet nem rendeltetésszerűen használtak, amelyek láthatóak a túlzott használat nyomai, fizikai sérülést szenvedtek, (különösen, de nem kizárólagosan: törött, kopott, karcos, tépett, szakadt állapot, gondatlan használt, szándékos rongálás).
– amelyeket a nem doboz összes eredeti tartalmával küldtél vissza.
- kérünk, hogy a terméket - amennyiben lehetséges - eredeti dobozában/csomagolásában küld vissza, mellékelve hozzá a kapott valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (kezelési útmutató, stb.)
- Ha a termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küld vissza, mert anélkül azt nem áll módunkban elfogadni.
- Ha ugyanabból a termékből több darabot rendeltél és valamennyit szeretnéd visszaküldeni, csak abban az esetben tudjuk azokat elfogadni, ha azok közül csak 1 (azaz egy) termék került kibontásra és kipróbálásra. 
A többi terméket kizárólag bontatlan, eredeti csomagolásában, azaz nem használt állapotban áll módunkban befogadni.


A visszaküldés menete a következő:

- amennyiben eldöntötted, hogy szeretnéd visszaküldeni nekünk a vásárolt terméket vedd fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálatunkkal.

- egyeztetünk veled azzal kapcsolatban, hogy a futárszolgálat munkatársai mikor tudnak elmenni, és felvenni terméket az általad megadott címen
- a termék árát visszautaljuk a megadott bankszámlaszámra (visszatérítjük az általad visszaküldött termék vételárát). Ebben az esetben add meg a bankszámla számodat. 

Utánvételes csomagot nem áll módunkban fogadni.

FONTOS!

A 30 napon belüli termék visszaküldés lehetősége részben lefedi a fogyasztók 14 napon belül gyakorolható elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlásának feltételeit ide kattintva  az ÁSZF-ben olvashatod el.

Amennyiben a törvényesen biztosított elállási jogoddal kívánsz élni és vásárlás értékének (termék, ár és szállítási költség) visszatérítését kéred,

és ha a 14 napon belül jelzed az elállási szándékot akkor a termékek visszaszállításának költsége téged, a vásárlót terheli.

30 napig elfogadjuk a 14 napos törvényes határidőn túl jelzett elállási szándékot a fenti feltételek szerint, de ebben az esetben, ha volt - a szállítási költség visszatérítésére már nincs lehetőség, és a termékek visszaszállításának költsége is téged terhel.